Glad!

Jag måste berätta vilken underbar pojkvän jag har! Igår läste han min blogg, och han förstod på det sätt som bara han kan. Och han inte bara förstod, han visste vad han skulle göra åt det också. En kram. Och jag kände hur mycket jag älskar honom. Micke, du är det underbaraste och viktigaste jag har! Allt annat är lixom oviktigt i jämförelse…

Vi gick ner till sjön och såg ut över vattnet och pratade om vår tillvaro. Sen föreslog han att vi skulle kolla på film. Hur bra som helst, för jag kunde ju inte sova. Det blev Matrix, för det var så länge sedan.

Men jag somnade inte. Jag låg och såg på min underbaring och kände mig lycklig. SEN somnade jag. Och idag känner jag mig ljusår bättre än när jag skrev förra blogginlägget.

Flattr this!

4 reaktioner på ”Glad!”

 1. Hej hej
  Vet inte om du kommer ihåg mig från första terminen Innovationsteknik, det var ju ett tag sen nu. Men jag tänkte säga hej iaf då jag ser att du har lyckats hamna i min hemby. Har läst lite på bloggen och det verkar som att du har fullt upp. Lycka till med företaget, det kommer säkert att gå jättebra!
  /Jessica

  Förresten – Hälsa Jomi från mig (vi är gamla klasskompisar från gymnasiet)

 2. Hej du! Nu har jag sett bilder på dig. Vilket långt hår du hade! Jomi hälsar tillbaka… Gick inte du också snabbspåret? Hade för mig det. Vad gör du nu? Skola fortfarande? Vi ska spela kort nu. Ha det bra!

 3. Hästryggen? Det är ju det näst roligaste stället i världen där man kan utsätta sig för livsfara (strax efter de där stora studsmattorna som barnen så ofta bryter armar och ben på). Klart skoj!

 4. Mja, det händer ju inte så farliga saker speciellt ofta med hästar. Inte där jag är i kontakt med dem iaf. Ridskolehästar är ju för det mesta väldigt ”ogalna” också.

  Iofs har jag varit med om ett och annat med privata hästar, men jag skyller på ägarna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.