21:25 – Detta inlägg kommer sen. Nu macken.

21:42 – Som rubriken antyder har våren verkligen betett sig som ketchup här i år. Det kanske den gör varje år, men för mig är det ju nytt. Jag är van vid oändlig snösmältning och slask och grå tristess innan det äntligen blir dags för lite blommor. Och då är det megakallt aslänge.

Men den här våren har hittills betett sig precis som jag alltid önskat att vårar var. Först hände iofs ingenting, och jag var avundsjuk på resten av sverige, som säkert hade gröna gräsmattor och allt. Men vi hade ju en massa vit snö iaf. Det hade inte de! =) Sen pang tjofs smälte snön undan och det känns som 30 grader ute. Glömde kolla den riktiga temperaturen.

Idag har vi grillat i solen och jag har typ hur många fräknar som helst. Underbart! Ska se om vi kan räfsa undan resten i trädgården imorgon eftermiddag eller så. Det är för varmt mitt på dagen (man svettas ihjäl), men nu har vi ju börjat, så det är väl bara att göra färdigt!