TSR verkar ha ett välskött och bra forum. Hittade den här tråden när jag sökte efter ett sätt att ändra gravida simmars kläder via google.

För er som inte orkar läsa (eller om en moderator där borta får ett infall och raderar tråden eftersom den är gammal):
En person frågar efter samma sak som jag undrade över; hur ändrar man kläder på en gravid sim? Efter en kort diskussion uppenbarar sig en person som säger sig ha en länk till ett objekt på mod the sims2 (bra sida, btw). Hon (antagligen en 14-årig eller yngre tjej, om jag får vara trångsynt och fördomsfull) meddelar att hon PM:ar länken till personen som först frågade. Person nummer 3 vill också ha länken. Fjortizen PM:ar person nummer 3. Person nummer 1 meddelar att länken har hjälpt denne med problemet och att det funkar jättebra. Person nummer 4 vill också ha länken.

Här kunde man ju tro att nu skrivs länken ut i forumet. Nä. Hur ska fjortizen kunna känna sig betydelsefull och behövd isf? Hon fortsätter att PM:a folk länken. Denna galna hysteri fortsätter i 13(!) sidor. Folk frågar snällt efter länken och får den PM:ade till sig.

Längre än så får det dock inte fortsätta. En moderator låser den tokiga tråden. UTAN att ge länken till oss undrande. Men hon hade ju en jättebra anledning: “Please don’t revive threads that have been inactive for more than two weeks.”

Ja, det gav ju mig nåt att skratta åt iaf… =)

Edit:
Hittade en beskrivning på hur man gör:
“You can also use the uber cheat to change maternity clothes. Here’s how to do it:
1. press ctrl alt delete and type in “boolprop testingcheatsenabled true” (without quotation marks). once that is typed in press enter
2. while holding down shift click on your pregnant sim.
3. a pie menue will come up with several options. click on the option that says “spawn”.
4. the menue will now have several different options and one of them will be called something like “clothing tester”. Click on it.
5. Now you can change the sims maternity by clicking on “Casual1”. If you still want the pregnancy to show corectly use a whole outfit(and some of them like Dina Caliente’s outfit won’t show).
6. Once you’ve made youre selection press “force redress”

Funkar megabra. Har inte testat vad som händer nästa gång simmen byter kläder än, men det går bra att byta till vad som helst med beskrivningen ovan. Om meshen inte är för ändrad kring magen fortsätter simmen vara tjock, annars försvinner magen… (men det har ju ingen inverkan på bebisen, eftersom den inte finns än)