Dumma hormoner

Jag har mens, och mina hormoner spökar mycket mer än vanligt. Humöret far åt alla håll. Blir förbannad och ledsen om vart annat. Synd att det är de negativa känslorna som verkar ta överhanden…

Idag blir det tripp till Falun. Min farmor ligger på sjukhus. Kunde ha dött, men det är tydligen ingen fara längre. Urinvägsinfektion som inte togs på allvar av läkarna och bakterier som kom ut i blodet. Hurra vilket förtroende jag får för sveriges läkarkår!

Nu ska jag gå och vika Sverige, vad nu det betyder.

Flattr this!

4 reaktioner på ”Dumma hormoner”

 1. Aunt Irma är på besök Mao?

  Vet inte om du har sett ”the It crowd”, men där så smittar aunt irma av sig på två datanördar, som sen skickar ett mail med symptomen (dvs, mensgrejjer, du vet.. sånt där) till diverse e-post listor. Det slutar med att alla IT/data nördar går berserk och börjar pajja hela stan. rent allmänt väldigt komiskt.

  Om du inte hört talas om the it crowd rekommenderar jag VARMT att du får tag på dom (en viss isecore har dom afaik). Humor när den är som bäst!

 2. Vi har sett och skrattat åt alla avsnitt här, ja… Och angående smittan så kan du väl anse dig smittad då! Du har just hört om symptomen via internet, och är väl nörd, om jag inte missminner mig.

  Btw, favvisrepliken: ”I’ll just put it over here with the other fires…”

 3. Eller varför inte den om skärmsläckaren?

  ”I Like how the smoke seemse to come out of the monitor” 😛

  snacka om dum chef dom har, men så är det ju alltid 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.