Om ett program kraschar, då vill man avsluta processen. Eller hur? Men det går inte alltid via aktivitetshanteraren. Ibland ligger den kvar och tar tjurigt upp minne. Vad 17 då för? Idealiskt vore ju om programmet aldrig kraschade, men tills dess: nån som vet nåt himla effektivt sätt att döda en process på?

Det är nämligen så att när detta program kraschar (det är inget fel på programmet, egentligen. Det är min dator) kan jag ibland inte döda det via aktivitetshanteraren. Jag har provat att välja avsluta program, att avsluta själva processen under fliken processer, och att högerklicka hej vilt. Vad som däremot funkar är att starta om datorn, så det går uppenbarligen att få död på processen. Men det blir jobbigt att starta om datorn var 5:e minut.

Är det nån som har typ nåt program som slår ihjäl processer?