Den stora försägelsen

Igår hade vi arbetsplatsträff med alla tre lagen på jobbet. Vi fick bra information om hur kroppen fungerar (och vad man inte ska göra med den och varför) av en kvinna som verkade välinformerad och pedagogisk. Efter att Jessica (jobbkompis) haft en pausgympa med oss som överträffade mina förväntningar hade vi grupparbete.

Grupparbetet hade också varit väldigt bra och tillfredsställande om det inte varit för en liten detalj. Efter att vi talat om ett stort antal problem vi på jobbet upplevde att vi hade och kommit fram till bra saker efter ibland livliga diskussioner, efter det ställer sig en av teamledarna och informerar om lite ”onödig” information, som hon kallade det. Det var löjliga saker som att man inte ska ta in tidningen på toa, för det blir ohygeniskt när man tar ut den igen (till lunchrummet). Och det hade bara varit bra, om hon inte hade avslutat med en punkt vi redan hade diskuterat, och sedan kört över den slutsats som nåtts i diskussionen. Om hon hade problem med vad som sas under diskussionen hade hon kunnat säga det då. Nu blev alla bara förbannade. Det kändes som att hon strök ett streck över hela dagen genom att göra så.

Men jag försöker se det som en positiv grej. Jag vill ju därifrån. Om det är sämre där kan jag tänka på det när jag saknar arbetskamraterna och lagandan, som tyvärr inte sträcker sig upp i ledningen.

Flattr this!

2 reaktioner till “Den stora försägelsen”

  1. det där med tidningen på dass är ganska meningslöst argument, toasitsen är tex renare än golvet i vardagsrummet (testat på Mythbusters), så jag tvivlar det blir nå mycke mer baciller på tidningen bara för att den vart på toan.

    Btw, dom testade med tandborstar också. Kontrollen, som dom stoppade under en glaskupa i ett annat rum hade lika mycke bakterier efter ett par dagar som dom i toaletten..

    Dassliteratur är den bästa sorten 🙂

  2. Ja, jag kom på det där med tandborsten sedan. Om det var ohygieniskt med tidningen på toa, undrar var min teamledare har sin tandborste egentligen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.