Nu har man fått upp datorn efter hemkomsten. Det tog sin lilla tid, för det första man möttes av när man klev innanför dörren var ju en hög med post. Och eftersom jag är som jag är (antingen gör jag allting väldigt effektivt och på en gång, eller så blir det inte av alls), spenderade jag större delen av igår i telefon med facket, arbetsförmedlingen och csn.

Csn hade förvirrat både mig och Micke genom att låna ut pengar till oss i två enskilda lån. Jag skickade in ansökan om sänkta inbetalningar, och trodde att eftersom csn hade fått ett papper där det stod hur mycket jag tjänade kunde de sänka båda mina låninbetalningar så mycket som de skulle. Det kunde de inte. Tack och lov hade jag ansökt om sänkt på rätt (det stora) lån. Man kan lägga samman de där lånen om man vill, men jag har en känsla av att det skulle vara som att sälja sin själ (eller iaf en större del av den) till dem.

Och så hade Seko vaknat och godtagit mig som medlem sedan juli. Så det var väl bra, om det inte var för medlemsavgiften som skulle betalas retroaktivt också. Nu slipper jag iaf tänka på det längre.

Posten hade tänkt lite och skickat friårs-ansökan till arbetsförmedlingen istället för mig, så den var inlämnad. Men eftersom jag nu är med i a-kassa sedan i juli, men inte var det när jag skrev ansökan om friår, var jag ju tvungen att ringa arbetsförmedlingen och berätta det. Först ringde jag såklart fel nummer, så jag satt i telefonkö i en kvart i onödan. Men det gjorde inte så mycket, för en kvart är ganska lite av en hel dag, och jag spelade på julklapps-gamecuben samtidigt. När jag väl fått fatt på rätt person var det smidigt avklarat.

Imorgon ska jag gå på banken och posta alla brev, eftersom jag glömde plånboken hemma idag. Och nu ska jag se om någon annan skrivit nå spännande blog, och sen ska jag se om jag kan roa mig lite och sova lite innan jag ska jobba imorgon bitta klockan 6.