Norrland nästa

Imorgon åker vi. Jag fattar ingenting som vanligt. Resor går lixom inte in i mitt huvud innan. Och knappt under tiden heller. En del går omkring och är nervösa. Jag kommer inte igång med packandet riktigt för att jag inte inser att jag ska iväg.

Iaf så tar vi bilen till Umeå imorgon. I övermorgon blir det Jokkmokk. Jag börjar inte jobba förrän 10:e januari, så vi får väl se när vi kommer hem igen. =)

Lämnade massa papper på jobbet idag. Tredje ansökan till facket och en ansökningsblankett för friår. Men eftersom jag försökt bli medlem i facket sedan i somras är jag inte med i nån a-kassa. Jävla skitfack, som min arbetsledare sa. Varför vill de inte ha oss på Odr som medlemmar? Jag är inte ensam om att ha problem att bli medlem. Det var en hel drös som skickat in flera ansökningar utan att bli medlem, visade det sig idag när man började fråga runt. Åh, vad arg jag blir! De ska ju vara till för oss, men vi drar ju säkert ner statistiken på nåt sätt. Eller så har de nån deal med min chef, inte vet jag.

Flattr this!

5 reaktioner på ”Norrland nästa”

  1. Måste vara ett sjukt fack, jag har inte haft problem med varken HTF eller SIF, båda har skickat papper 2 dagar efter registering. Dock gjorde jag det via internet. Ditt fack borde ha det också (internet registering) så kolla upp det, kanske blir nå gjort då !

    Men ha en säker resa o akta er för älgarna/renarna/rådjur eller va för slags 4 bent ni har på vägarna..

  2. Inte fan vet jag, har du ingen o ringa till? men skit i dom då, gå med i SIF/HTF eller Alfakassan. Då får du iaf det.

    Saken är, du kan skicka in papper på att du har jobbat X antal månader, dock är ju klausulen att man måste vara med i A-kassan 12 månader för att stämpla men kravet på 6 månader jobbad tid kan man gå förbi genom att skicka in anställningsbevis att man jobbat 12 månader.
    Men det suger när dom ska betee sig så där.

  3. Ja, inte tog jag illa upp av ”inte fan vet jag”… Men nu är man med i a-kassa och fack. Den här gången gick det igenom, så nu är jag med sedan juli 2005.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.