Imorgon åker vi. Jag fattar ingenting som vanligt. Resor går lixom inte in i mitt huvud innan. Och knappt under tiden heller. En del går omkring och är nervösa. Jag kommer inte igång med packandet riktigt för att jag inte inser att jag ska iväg.

Iaf så tar vi bilen till Umeå imorgon. I övermorgon blir det Jokkmokk. Jag börjar inte jobba förrän 10:e januari, så vi får väl se när vi kommer hem igen. =)

Lämnade massa papper på jobbet idag. Tredje ansökan till facket och en ansökningsblankett för friår. Men eftersom jag försökt bli medlem i facket sedan i somras är jag inte med i nån a-kassa. Jävla skitfack, som min arbetsledare sa. Varför vill de inte ha oss på Odr som medlemmar? Jag är inte ensam om att ha problem att bli medlem. Det var en hel drös som skickat in flera ansökningar utan att bli medlem, visade det sig idag när man började fråga runt. Åh, vad arg jag blir! De ska ju vara till för oss, men vi drar ju säkert ner statistiken på nåt sätt. Eller så har de nån deal med min chef, inte vet jag.