Har varit väldigt dåligt med blogginlägg här på sistone. Men jag finns faktiskt ändå.

Var på fest i Sura i helgen. Hur skoj som helst. Alla trevliga (nästan) var där. Jag kommer sakna alla västeråsare när jag flyttar. Många intressanta samtal och mycket vin blev det. Sedan upptäckte jag att jag var ledig måndag och tisdag. Det klagar man inte över.

För övrigt är jag väldigt trött på politik såhär inför valet. Det har ju, som en del kanske märkt för länge sedan, slutat handla om ideal och börjat handla om att skaffa sig makt. I jakten på makten ser man till att ha rätt åsikt i alla sakfrågor. Det skiljer sig ytterst lite mellan politikerna. Och en del tycker att det är bra, för då får majoriteten som de vill. Men minoriteterna då? Vem talar för dem? Grunden i demokrati är ju att folket, och hela folket, ska få bestämma. Men det verkar ju som att hela systemet har havererat. Och om det inte händer något drastiskt snart så är vi på väg mot samma system de har i USA. Och det är inte något jag gillar. Av diverse skäl som jag inte orkar pränta ner nu.

Vill ha kaffe!