Jobb imorrn

Har suttit och lyssnat på lite ljudböcker och spelat GuildWars (min karaktär på bilden till vänster). Egentligen onödigt tidsfördriv, men det kändes som att jag ville göra nåt onödigt…

Imorgon ska jag jobba, om jag inte känner mig för sjuk för det. Men det gör jag nog inte. Även om en hel vecka med så tidiga mornar är dåligt för hälsan (det MÅSTE det vara! Jag har bara inte kommit på hur ännu), så blir det sånt rabalder om jag är sjuk över en helg. För då antas man ju varit sjuk hela helgen, vilket inte är fallet nu. Dessutom tycker jag att det ser skumt ut om jag gör det igen när det har hänt förut för inte så länge sedan. Det borde man väl iofs inte behöva tänka på, men det tror jag man måste.

Flattr this!

7 reaktioner på ”Jobb imorrn”

 1. Kanske det inte är så tidiga mornar om man går o sover på nätterna 🙂

  Allt är ju relatift, så gillar du inte det du ser, testa då att byt betraktningsvinkel!

  hö hö hö 🙂

 2. Haha. Ja, men tror du inte jag försökt sova klockan 20:00? Men man kan inte vända dygnet så fort. Och på lördagen var jag hemma hos pappa, och ville inte direkt gå hem för att jag ska jobba två dagar senare.

  Varför ska jag anpassa mig till världen? Kan inte de anpassa sig till mig istället?

 3. Man kan ju drömma (hoho)..

  Men ja tyckler man vänder dygnet på 2 dagar (när det är helg), så måndagen blir rena mardrömmen (haha, fick till den igen!).

  Jag har då sovigt kasst som fan inatt, ont i huvudet hela natten (och dagen) och ja vaknade 2 gånger och tog minst 30 min för o somna.. sov väl kanske.. öh, 4 timmar inatt.

  Ne man skulle sluta sova, blir så mycke enklare då 🙂

 4. Ja. Själv skulle jag inte ha nåt emot att jobba mer normala tider. Alla på jobbet drömmer om arbetstider mellan 8 och 17 (variationer förekommer, men det är där jag vill ha jobbtimmarna)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.