Tidigt

Ska snart till jobbet. Ska bara dricka kaffe först. Tjänstledigt är inte att tänka på från Posten. Friår verkar väldigt osäkert. Det blir antagligen till att säga upp sig. Jaja, det ska nog ordna sig. Jag har ju en ny plastanka! Det är typ omöjligt för mig att gå ner på Lagerhouse utan att köpa något. Det finns så mycket knäppa grejer där… Och eftersom man är en anka, så samlar man på badankor… =)

Flattr this!

3 reaktioner på ”Tidigt”

  1. Tack för dina kommentarer om betygsättning! Jag har inte sovit mycket i natt, men jag har bestämt mig för att jag ska värdera elevernas jobb den aktuella terminen. Då har jag ett par som är värda ett MVG och som kommer förvalta dem på bästa sätt.

  2. Plastankor.. odeladi säger ja.

    Ser du använder kameran till vättiga grejjer nu! Önsar i morse att jag haft en vättig kamera, månen var så läcker (den låg precis ovanför grantopparna och det fick den att vara så stor. Och den var så där gyllenbrun..), kunde inte sluta stirra på den. Min chef, som annars är vääääldigt torftig tyckte samma sak, han gjorde ett desperat försök att få den på bild i sin kameratelfon.

    Näe, blir nästa villhagrej, en bra pocketkamera med bra optik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.