7 reaktioner på ”Bubblor!”

  1. Haha, min lavalampa är typ död. Eller liknande. Den blev nervält i golvet av busig katt (ibland avskyr jag hur katter tror att allt man skaffar är bara för att de ska leka med det) och lampan gick sönder. Helvetes bekymmer med att hitta ersättare, det enda vi hittade var en på 30 watt medan den som var i från början var på 25 watt. Efter det så började själva ”kletet” att uppföra sig konstigt, så vi ska köpa en helt ny lampa istället.

  2. Det var värst. Hoppas Åzkar håller sig borta från min lampa. Han är ju minst sagt klumpig. Men ska det verkligen vara så svårt att hitta en glödlampa med rätt watt-tal? De går ju oundvikligen sönder efter ett tag…

  3. Tja, vi sprang runt i nästan varenda plejs som sålde glödlampor här i Umeå. Det är en lite mysko lampa, den är mycket mindre än en normal lampa… Typ två gånger köpte vi en som inte passade. Till sist hittade vi ett plejs som hade en som passade, men det minsta de hade var 30 watt.

  4. Ja, det är väl en sån E14-sockel (eller vad den heter), och så var iaf min en sån som man brukar ha i spotlights (såna billiga som man skruvar fast på bokhyllor mm), dvs inte rund utan typ platt upptill. Måste kolla nästa gång jag är i en lampaffär, så jag har minst en i reserv ifall min skulle vältas av nån kisse.. . =)

  5. Kan hända att det var en E14, jag har noll koll. Men lampan är mindre i diameter än en normal spotlight, och ”kortare” eller hur man ska beskriva det, och som sagt så är den platt ovanpå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.