Idag har det varit lilla julafton hemma hos pappa. Med en massa julmat (och vårullar) och klapputdelning. Så nu är man mätt och glad över fina julklappar. Jag fick en digitalkamera (bara lite beställd) av pappa (4Mp och blixt och grejer!), och en lavalampa av Elin, som syns nedan:
Bilden kunde tas och läggas ut eftersom jag nu fått en fungerande kamera. Weee! Nu väntar jag bara på att det ska bli såna fina bubblisar i lampan. =) Så länge lägger jag upp en bild till:

Det är min far med sin fru Djabp. Det kan stavas typ hur som helst på svenska, eftersom det egentligen stavas med thailändska bokstäver. Sådär brukar jag aldrig stava det. Om nån thailändare läser, så ska det betyda typ “liten kykling”.

Nu medans jag lagt in bilder och svamlat så har ju bubblandet kommit igång! Weee! *kollar*