Funkar

Blev ju nästan besviken på hur lätt det var att installera. Petter hade rätt när han sa att man kunde installera om man inte var lobotomerad eller så. Hehe… Men sen har jag suttit och gjort andra saker hela dagen, och nu funderar jag på vart man kan få tag på en bra och enkel utvecklingsmiljö att programmera c i. Med betoning på enkel. Jag vill inte ha någe extra mumbojumbo som jag inte behöver, men det ska vara lätt att använda. Visst är jag jobbig? Vidde vill både ha kakan och äta den. Alltid. Och lussebullarna också. =) *trött*

Flattr this!

2 reaktioner på ”Funkar”

  1. Debian har ett underbart paketsystem. Om du hittar en miljö du trivs i så är det säkert så att det finns som färdiga paket i Debians arkiv, och då är det bara att köra apt-get install vadskitennuheter.

  2. Ehmm…. ok. Men jag är ju inte linux-nörd, så jag vet inte hur man gör det. Ska ta reda på det någon dag när jag orkar. Direkt efter jag har vant mig vid det här home-istf-c:-grejset. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.