Linux

Strax ska jag påbörja installationen av linux. Kanske ska plinga syrran först och fråga om det är något hon vill ha kvar från burken. Det är nämligen hennes gamla. Och min gamla, men det är hon som äger den och hade den sist. Fast vad skulle det vara? Jag har redan bränt ut ”mina dokument”. Och så fasligt mycket mer fanns det inte på burken. Och dessutom har jag inte hört att hon saknat någonting från den. Inte vad jag minns iaf.

Hoppas nu bara att jag inte sitter här om någon timme och skriker åt datorn att den ska funka. =)

Flattr this!

3 reaktioner på ”Linux”

  1. Det kommer säkert funka skitbra direkt från installation.

    men så fort du ska ha in nått mer än det du väljer vid installation då kan det lätt bli ”argh..” och sen får du lära känna .conf filer samt ödet ifall du kompilerar om kerneln och väljer fel nånstans.

  2. Ja, jag har nu fått nätverkskortet att fungera, så nu står burken och tankar hem allt möjligt som den tycker att den vill ha. Vad jag anser om linux användarvänlighet och stabilitet ska jag nog vänta med att uttala mig om tills jag fått igång det, använt det ett tag och vant mig vid det. Men jag har en känsla av att det antingen kommer vara väldigt bra, eller väldigt nyttigt. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.