Skrudde visade mig hur man gör låtar i reason. Nu har jag tillverkat 2,5 fina låtar. Den första fick jag nämligen så mycket hjälp med, så jag tycker inte att jag kan säga att jag gjort den själv. Fast det står Vidde på den… Jaja. Fick in min gamla melodi i en låt också. Den som funnits i mitt huvud sedan gymnasiet. Jag visste att den skulle göra sig bra i en sån där elektronisk låt. Det finns iofs en text oxå, men JAG tänker inte sjunga, och dessutom vet jag inte hur jag skulle få in det snyggt i låten iaf. Hemmmm… Det var ju mycket lättare att göra låtar än jag trodde. Däremot att få det att låta precis som man tänkt sig innan, DET är knepigt. Lättare att bara slänga in lite toner och anpassa allt man gör efter det till det man gjorde innan (hehe, bra mening va?). Fast då blir det väldigt lätt väldigt massproducerat. Jag vill helst ha gjort låtar som jag själv känner igen efteråt. Känns inte som att man kan sätta sitt namn på det annars. Självklart kommer jag dela ut musiken via dc när jag tycker att jag vill det. Kanske ska jag lägga upp den nånstans på webben oxå, om jag orkar. =) Ja, jag vet, jag är lat.