Hittade den här sidan. Jag har ju redan beslutat mig för att inte tanka olagliga mp3:or längre. Och jag är ju inte så sugen på att köpa skivor med allt de lägger in på dem. Jag vill inte ha mer virus på min dator än det redan är. SONYs senaste tilltag, det piratkopierade rootkittet är verkligen inget jag vill ha i min dator. Så det blir bara gratis musik för min del. Och för egen del ska jag iaf överväga att inte köpa DVD eller film på annat sätt. För principens skull. Men det innebär att jag inte kan se svensk film längre, för då blir man ju polisanmäld, har vi ju märkt. Jag tittar ju mest på serier. Kanske ska betala tv-licensen? Men de har också blivit så fula på sistone, så jag vill inte ge dem pengar, och dessutom vet jag inte vart tv-sladden är (den kanske sitter i, vad vet jag, har inte kollat åt tv:ns håll på månader). Det är ju bara skräp på tv nft. Och med skräp menar jag sånt som hånar min intelligens. Där allt måste förklaras, för jag är nog dum i huvudet. Och när det inte förklaras beror det på att fakta inte stämmer med verkligheten (nu tänker jag bara på filmer och serier, inte faktaprogram (hoppas jag)).

Bwah. Ska nog sluta bli underhållen och underhålla lite själv istället.

SONY fattar fö inte vad alla menar med att de är fientliga mot sina egna kunder. Låt mig förklara: SONYS kunder är de som TYCKER OM det SNOY säljer. SONYS kunder konsumerar mer än de har råd med. SONYS kunder vill höra mer musik än det finns pengar på kontot till att göra. SONYS kunder köper skivor. SONYS kunder får sin dator infekterad. SONYS kunder blir stämda för att de lyssnat på musik (tankat). SONYS kunder känner sig kränkta och orättvist behandlade. Fattar ni nu?

http://www.bojkott.com<--Gå dit och läs. Det är du skyldig dina medmänniskor!Edit: Jaja, bojkotten är slut, men det förändrar ju inte mina åsikter eller känslor om hela saken. Fakta kvarstår, och jag tycker fortfarande du är skyldig att läsa det som står på sidan ovan. För det var väldigt bra formulerat. Och min personliga bojkott tar aldrig slut.