Här kan man läsa en dikt om antivirus. Gillade inte takten i slutet, men annars beskriver den väldigt bra hur det kan vara ibland när man bara vill att allt ska FUNGERA. Av sig självt helst.

Som jag skrev till Henka är mitt råd till henne som följer:
1. ladda ner miranda
2. ladda ner kaspersky (eller annat valfritt antivirus som funkar och är gratis)
3. koppla bort datorn från internet.
4. avinstallera Norton (om du kan, det brukar vara helt omöjligt när jag ska göra det) och försök bli av med messenger (är oxå knepigt)
5. installera det nya
6. koppla upp igen.
Det bör funka. Gör ju det för mig. Och jag orkar inte bry mig. Iofs var jag tvungen att installera om windows innan jag blev av med min (olagliga) kopia av Norton. Nu måste jag snart installera om igen, för jag stoppade ju in sladden till telefonen i datorn innan mjukvaran var installerad. Köp ingenting från LG, allihop. De suger!

Edit: rådet är alltså till tjejen som skrivit dikten, och Henka är ingen tjej… tror jag. 😉