Presented to you by Vidde:

Det är inte säkert att man backar bara för att man går tillbaka.

Sug på den! Bara för att “man har gjort så tidigare, men alla ville ha det som vi har det nu”, är det inte säkert att det är bättre nu än man kan få det om man ändrar på saker och ting. Det är inte ens säkert att det blir som det var innan bara för att det är så det känns innan.

Det här vet egentligen alla som läst förändringsledning, men jag tänkte på hur sant det var idag när jag inte hade något bättre att tänka på.

Posten beter sig märkligt, fö. De påstår att vissa saker är slump, och när vi påpekar att det inte känns som det så händer magiskt det vi velat. Men det beror ju bara på slumpen. Jag antar att man inte ska gnälla för mycket på det.

Linda har börjat på nattskiftet, vilket är väldigt trist, eftersom hon är väldigt underhållande och trevlig. Vi får väl försöka klara oss ändå… =C