Igår var det fest eller vad man ska säga hos Larssa. Väldigt trevligt, fast jag ville inte dricka för mycket eftersom vi ska till stockholm och hälsa på apan idag. Men mosig i huvet blev man ju iaf.

Vi hade en bra diskussion på jobbet igår också. Vi sa äntligen allt vi gått omkring och stört oss på. Iaf jag. Och alla höll med, så vi fick det utrett.

Jag måste få ordning på kurserna jag inte tagit. Kollade upp. Av någon anledning har jag inte fått några poäng för projektet i VB-kursen. Det är ju inlämnat för länge sen! Jag mejlade Roger och frågade vad som saknades. Men sen behöver jag en till kurs. Kollade lite på Woodquest. Det är lixom inte klokt hur ostrukturerat Gamemaker är. Det GÅR lixom inte att strukturera upp ett stort projekt i det. Buggar gör det oxå. Så antingen gör jag spelet i c på nåt vänster, eller så gör jag en annan kurs. PrtII ligger nära till hands. Men sist jag försökte så höll jag på en hel dag för att få labskelletet att kompilera felfritt. Läraren använder nå egna funktioner för att skriva saker på skärmen. Och det strular till det. Men det ska nog lösa sig. Om man bara inte behövde jobba också…