Idiotiska myndigheter

Hittade ett brev från soc. Vi ringde dem när Micke inte fått sin Alfakassa ännu, och vi undrade om det skulle finnas pengar till mat. Men efter att ha insett att pengar därifrån ändå skulle betalas tillbaka tyckte jag att jag kunde låna pengar av syrran ist. Så när de skickade ansökningshandlingarna så ignorerade vi dem, och förväntade oss att bli ignorerade tillbaka. Lite paffa blev vi dock när ett brev dimper ner genom hålet i dörren; ”Ni har inte kvalificerat er för ekonomiskt stöd, då vi ej erhållit nödvändiga handlingar, till exempel ansökningsblankett”. Herregud, Säger jag bara! Vad 17 sysslar de med på myndigheterna? Om jag inte söker något, bör jag då bli förvånad över att inte få det? Man blir ju ganska osugen på att betala skatt, när man märker att allt pengarna går till är cirkulerandet av diverse papperslappar. Gör nåt vettigt istället!

Blä. Nu te.

Flattr this!

2 reaktioner på ”Idiotiska myndigheter”

  1. Nämen OJ vad förvånande att en myndighet slösar med sina resurser och gör idiotiska och ologiska saker! Oj oj oj, vad förvånad jag är.

  2. Skatt borde vara frivilligt. Man borde få kryssa i nån ruta på internet varje månad vad man ville att ens pengar skulle gå till. Jag skulle inte kryssa i för nån politikers kräftfest iaf…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.