Leafblower

VARJE morgon bara måste ”Scruffy” gå omkring och blåsa löv utanför vårat fönster. Det vore inte störande om jag började jobba klockan 6, för då var jag inte här när han satte igång klockan 7 på morgonen. Men när man jobbar mellan 14 och 22 så föredrar jag att sova till klockan 10. Det är omöjligt när någon håller på med ett icke konstant oväsen precis bredvid. Jag vet att jag väsnas sent ibland, men jag blir iaf sur. Tänk om man bodde i ett hus…

Flattr this!

5 reaktioner på ”Leafblower”

  1. vaktmästaren i mitt förrförra bostadsområde hade den mycket irriterande ovanan att klippa gräsmattorna på lördagsmorgnar omkring kl 8. Vansinnigt irriterande eftersom gräsmattan löpte parallellt med väggen och jag blev därmed alltid väckt av den förbannade gräsklipparen.

  2. den motordrivna lövblåsen är en av de saker jag hatar mest i hela världen. varje höst går jag runt o känner mig som en töntig gammal gubbe, för jag blir verkligen arg varenda jävla gång jag stöter på dem.
    den är uppe på min helveteslista tillsammans med saltgurka.
    jag tror du kan skjuta på honom från ditt fönster, han har bett om det.

  3. Haha! Det blir inte svårt att träffa, då han går 1,5 meter från mitt fönster. Han håller fortfarande på, btw. Varför inte bara vänta tills höstvindarna kommer och blåser av löven från träden? Nu kommer det ju nya löv på marken varje dag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.