Var hemma hos pappa och Tiap (kan även stavas Jeab) och käkade och hade en sån där allmän kväll som man brukar ha hemma hos honom. Det var lika trevligt som det brukar, om inte bättre. Goda skaldjur och denna gången HELA glasskriget-filmen (jag lovar och svär att videobandet var trasigt sist vi skulle se den). Och en massa prat, och Mark Knopfler på dvd och gitarrplink (en gång i tiden hade jag koll på min fars gitarrer, men de har blivit för många nu (kanske inte på en gång, men det är alltid någon ny nft)). Tiap bjöd på lingi och lamjai (stavas absolut inte på det sättet egentligen, det är jag säker på) till glassen. Det är nå frukter som är nån slags korsning mellan plommon och vindruvor, känns det som. Micke fattade inte att det var två olika frukter. De är ganska lika.

Nu har jag skrivit alldeles för många parenteser… Ska nog kolla Gilmore Girls i soffan nu. Eller så.