"Kreativ" övning

Gah! Jag försökte hålla i en övning (arbetsplatsträff) på jobbet idag. Jag ger mig själv godkänt, men inte mycket mer. De flesta var helt anti till hela idén med att ha träff från början. Det verkar inte som att de vill ha det alls, faktiskt. Och idag skulle vi lösa problem som ”vi” (jag var inte med) kommit fram på en annan arbetsplatsträff. Men det som de flesta ville diskutera ville de inte diskutera när vi väl kom fram till det. ”Vi har ju redan fått nej på den frågan”. Nu vet jag att jag har någon bok om hur jag skulle behandlat den situationen. Men just då var jag bara stressad och nervös och inget gick som det var tänkt (och jag hade ju inte direkt tid att åka hem och läsa mina böcker en gång till). Inkubationsfas. Sen ska jag tänka på hur man kunde gjort det hela bättre.

Flattr this!

En reaktion på “"Kreativ" övning”

  1. uhm, när folk är så där ”anti” så beror det mest troligt på att saken/projektet i fråga har ett stort NAP fält (Någon annans problem) runt sig.

    Jag brukar få suspekta förslag ibland och när jag känner hela grejjen är utanför mitt område så blir jag så där ”anti anti”, typ.. säger inget.. mummlar lite o sen hoppas alla glömmer bort vad dom pratar om.

    Lite som i dilbert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.