Jag och Mind har nu satt igång ett arbete med en affärsplan. Det känns riktigt bra och lovande. Äntligen får man användning för något man lärt sig i skolan. Och då menar jag till mer än något man sysslar med på fritiden. Är ju himla dumt att läsa på högskola för dyra pengar bara för att kunna skaffa sig en hobby.

Likaså är detta kanske utvägen från den hemska arbetsplatsen som jag känner mig typ fast på. Just nu är det ganska ok att jobba där, men inte i längden. Min kropp säger åt mig att sluta snarast. Min rygg och lite andra delar kommer vara helt paj om jag inte tar mig därifrån snart. Såhär najs arbetskamrater var det dock länge sen man hade… eller jag har nog inte haft det. (Christina, sorry, men du var bara en person, nu snackar jag om hela arbetslaget)

Det är lite hemligt (som alltid med affärsplaner) vad vår framtida business handlar om, så jag skriver inte det här. Alla får veta i sinom tid… =)