Vi hade en helt underbar dag igår när vi firade 6 månader tillsammans. Vid fredagslunchen på bredbar köpte vid med oss sallader, som vi sedan picknickade med vid Anundshög. Det var nå vikingar som byggde ett stort röse för tusen år sen, eftersom en av dem dött. Mer än så fick man inte reda på av informationsskyltarna. De hade bara gissat på lite olika troliga alternativ. Men jag tycker ändå att det är en lite magisk plats. Kanske för att man vet så lite om den…

Efter vår picknick var vi tvugna att åka till Apan och Neggard och lämna tillbaka ryggsäcken som Micke tog från Bredbar i tron att det var min. Han ville bara vara snäll och bära. Fast jag hade ingen ryggsäck med mig. =) Men det var trevligt, de bjöd på kaffe och Apan visade mig sin chili-odling. Coola växter, synd att jag inte diggar att äta dem. På vägen dit hann vi äntligen titta in på Mikro-kit (eller hur det hette), som Micke velat göra ett tag nu.

När vi kom hem blev det filmväljning, och sen resturang och bio. Hong Kong serverar västerås godaste Kina-mat (och servicen hade förbättrats avsevärt sen jag var där sist). Filmen blev Land of the Dead. Det var skitkul att sitta och kommentera ner den, och garva åt alla klishéer i den. Fast på något sätt lyckades jag ändå drömma hemska mardrömmar och läskiga zombies inatt. Men det gör ju inget när det ligger en varm bubbe bredvid som man kan krama.