Inatt drömde jag att jag var på en (stor) båt som sjönk. Men det var inge läskigt för jag har drömt det förut, och det är aldrig någon fara. SEn var vi (jag och några till, tror inte jag känner dem irl) strandade på någon bråte på ett ställe där det var varmt och alldeles klart vatten. Jag dök omkring i vattnet för det var så roligt. En annan kille skulle knata omkring (på bottnen tror jag, vet inte hur det funkade) och leta efter en nedgrävd kanot (tror jag det var). De andra tyckte han var tröttsam, för han gjorde visst det var han än kom där det fanns sand.

Drömmen kändes typ likadan som den jag hade när syrran sov över. Fast då var jag fast i öknen. Det roliga med den drömmen var att syrran berättade att hon hade drömt i princip samma sak på morgonen. Det var lite skumt, och man visste inte riktigt vad man skulle med den infon till.