E-tuna igår

For iväg till E-tuna igår och gick ut med Skrudde, Ady och Carin. Rätt så trevligt. Men jag föredrar ändå hemmafestande… Har varit väcke hela dagen idag.

Imorrn ska jag ta mig ner på arbetsförmedlingen på förmiddagen. Och så ska jag nog vandra iväg och köpa ett nytt headset oxå. Och hoppas att det hjälper. Jag kan nämligen inte prata på teamspeak längre. Det bara brusar och surrar. Det är ju lättare om det är headsetet som är trasigt, och inte ljudkortet. Vill köpa chassi också, men det kanske jag beställer från nätet ist. Om jag bara visste vilket jag vill ha. De är lite dyra, tycker jag.

Flattr this!

En kommentar till “E-tuna igår”

  1. bra chassin är dyra (relativt sett) men de är nästan alltid värda pengarna.

    Det är faktiskt de billiga chassina som är dåliga investeringar eftersom man bara blir irriterad på dem. Man skär sig på deras kanter, de har tunna plåtar som bullrar och sitter dåligt, och passformen är sällan speciellt bra.

    Så i slutändan så blir man bara sur och spenderar till sist pengar på ett bra chassi istället, när man egentligen borde ha köpt ett bra med en gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.