…är en alldeles för spännande serie. Hur ska man kunna sova när man precis sett ett avsnitt av det? Iofs kan jag ha svårt att somna för att jag inte är ett dugg trött. Sov för länge idag. Jag har ju ingen självdisciplin alls. Och sen hade jag ont i magen, så då gjorde jag knappt nåt vettigt. Ringde iaf Spray och så tvättade jag. Spray är tjuriga och vill veta när Jerry sa upp vårt abonnemang hos tiscali. Jag tycker nog att de kunde strunta i det. Jag vill inte ha deras räkningar. Och jag vill inte sitta i tre telefonköer för att få höra hur en man skriver in att “k…u…n…d…h…ä…v..d…a…r” (att abonnemang sagts upp). Hur kan man skriva så långsamt när man arbetar framför en dator hela dagarna?

Nu ska jag kolla på något som får mig att sluta hetsa upp mig över saker som inte upprörde mig nämnvärt ens när de hände… Kanske ska jag tom kunna sova… Frågan är bara vad det är jag behöver kolla på då. =P

I helgen ska jag hem till Hölö igen. Mormor och morfar firar guldbröllop (tror jag det var). Det tycker jag är ganska så fantastiskt. Att kärlek kan vara så stabil. Ger hopp om mänskligheten, tycker jag. Alla mina tidigare erfarenheter har inte varit så stabila… =) Kanske var det ett prov, en förberedelse för när jag väl hittade den rätta