Bord ska hämtas

Idag vill Jerry komma och hämta sitt köksbord, som jag egentligen aldrig velat ha här i rummet. Så det blir till att röja fram det. Himla bra sätt att få mig att få något gjort. Ska passa på att röja ordentligt. Hmmm… kommer nog att ta sin lilla tid.

Hade natt-ångest (eller vad jag ska kalla det) när jag skulle sova inatt. Jag har fått en insikt, och det är att den där känslan jag har ibland är rädsla. Vet inte riktigt vad jag är rädd för, men jag tror en stor del är att jag är rädd för att inte räcka till. Att inte duga. Jag vet ju att jag kan en hel del, men det känns ändå som att jag spenderar dagarna med att blåsa upp mig och låtsas att jag vet vad jag håller på med. Och ibland går luften ur mig.

Fick ett mess av Micke som var så vackert så jag grät. Av lycka tror jag. Eller så var jag rädd att inte duga åt honom heller. Det är ju honom jag har letat efter hela mitt liv…

Flattr this!

2 reaktioner till “Bord ska hämtas”

  1. Kom att tänka på mitt ex och hur hon dumpade en massa grejer hos en av sina bekanta, sen flyttade till Skövde.

    Hon tror såklart att alla är tjänare enbart för henne, så hon förväntade sig såklart att denne bekante skulle ömt vårda hennes köksbord etc tills hon behagade komma tillbaka till Umeå.

    Han ringde mig i höstas, frågade vad han skulle göra med grejerna. Jag svarade att för allt vad jag brydde mig kunde han elda upp dem på nästa Majbrasa 🙂

    *känner sig härligt elak*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.