Inte går det fort här inte! En hemsida har man ju vant sig vid att få upp så fort man har tryckt enter i adressfönstret (om det inte krånglar i andra änden av linan, förstås), men här kan man läsa en tidning emellan hemsidenedladdningarna.

Laddar hem avast antivirus åt mor, eftersom hennes dator är helt oskyddad. Det är samma program som jag använder, och det verkar funka bra. Dessutom är det ju gratis, så slipper man ha dåligt samvete för det. Synd bara att det ska ta sån tid (glömde att bränna en skiva med det på)! Nu har den hämtat 76%, och meddelar glatt att det bara är 18 minuter kvar av nedladdningen.

När jag är klar här blir det till att åka hem igen. Tydligen är det olagligt att lämna Åzkar ensam så här länge. Det har ju gått bra förut, men jag vet ju att han saknar mig. Har jag tur har Jerry varit där (föga troligt) och hälsat på honom.

Jag och Göran (mors pojkvän) hade långt samtal om hur man bör bete sig när man delar på sig efter att ha varit sambo. Det är mycket jobb, och jag har lixom skjutit det framför mig. Men nu är det dags att göra slag i saken och komma vidare i livet. Det är bara det att jag inte känner att jag har kontroll över alla saker (mest datordelar), så det kommer bli svårt att få en känsla av att vi kommit överens på ett verkligt rättvist sätt… Men det får gå det med.

Nu är det uppe i 91%. Wohoo! Snart klart!