Sömnlöshet

Jag mår dåligt. Igen. Skulle ju inte göra det. Vet inte om de orsaker jag ser är orsaker eller saker att hänga upp det hela på. Har nån form av ångest, känns det som. Bläh. Kan ingen ta bort det ur mitt huvud? Fast det känns som att orsaken snarare är att det fattas nåt i mig. Jag är inte hel.

Det är nåt med vulkaner oxå. Allt är bara fel. Och det finns inga logiska förklaringar. Försök inte resonera med mig. Det fungerar inte. Jag är såhär på grund av något annat än det som händer runt mig, tror jag.

Gah! Jag svamlar ju bara! Egentligen borde jag radera det här, men jag kan inte radera. Jag måste dokumentera.

Nu slår jag på nåt vänner-avsnitt, så kan jag kanske sova. Blir kanske tillräckligt störd i mina tankegångar då. Eller rättare sagt så kan jag inte tänka när jag har slagit på nånting att titta på på datorn. Då kan jag sova.

*blåser en puss i Mickes riktning* Saknar dig så oerhört min underbaring!

Flattr this!

2 reaktioner till “Sömnlöshet”

  1. Modigt av dig att du skriver precis vad du känner. Om du fortsätter att ventilera hur du känner på olika sätt ska du se att du snart mår bättre! maria

  2. Tack! Ja, jag mår redan mycket bättre än när jag skrev det där. Kanske för att det är sommar… kanske för att jag har världens bästa sambo… =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.