Jag mår dåligt. Igen. Skulle ju inte göra det. Vet inte om de orsaker jag ser är orsaker eller saker att hänga upp det hela på. Har nån form av ångest, känns det som. Bläh. Kan ingen ta bort det ur mitt huvud? Fast det känns som att orsaken snarare är att det fattas nåt i mig. Jag är inte hel.

Det är nåt med vulkaner oxå. Allt är bara fel. Och det finns inga logiska förklaringar. Försök inte resonera med mig. Det fungerar inte. Jag är såhär på grund av något annat än det som händer runt mig, tror jag.

Gah! Jag svamlar ju bara! Egentligen borde jag radera det här, men jag kan inte radera. Jag måste dokumentera.

Nu slår jag på nåt vänner-avsnitt, så kan jag kanske sova. Blir kanske tillräckligt störd i mina tankegångar då. Eller rättare sagt så kan jag inte tänka när jag har slagit på nånting att titta på på datorn. Då kan jag sova.

*blåser en puss i Mickes riktning* Saknar dig så oerhört min underbaring!