Syrran frågade mig just om “overksam” på tre bokstäver. Hon löste korsord. Mitt svar: “slö/afk”. Hon trodde mer på “slö”.

För övrigt har jag kaffeparanoia. Fast det hade jag innan jag drack kaffet. Anledningen är att jag fick brev från jobbet där det stod att enda dagen jag kunde få ledigt av de jag sökt i sommar (onsdag-måndag när det är dreamhack, tänkte jag skulle ha lite extra tid på mig att packa och vila och sånt) är onsdag. Smart tänkt. om jag vill ha ledigt runt en helg, och inte kan få det på nån av dagarna som gränsar till den vill jag säkert ha ledigt onsdagen. Ska försöka byta bort fredagen iaf. Då kan man åka på torsdag eftermiddag. Går det inte så ska jag överväga om det är smartast att vara “sjuk”, skolka helt enkelt, eller vara ärlig och säga att “jag kommer inte då, lös det hur ni vill”. Livegen är man ju inte… eller?