nåt vajsing

Nåt är fel med min dator. Så det går inte att spela sims. Datorn bara slutar när jag startar det. Sen funkar inget annat än reset-knappen. Jag undrar varför. Misstänker starkt att det är samma sak som fått miranda att sluta fungera (en halvtimme efter installationen). Sims slutade funka innan jag installerade miranda, om jag minns rätt.

Så vad gör man? Skannar efter virus och kollar på serier så länge. Fast det var ju inte det jag ville göra… =P

Saknar Micke också…

Flattr this!

En kommentar till “nåt vajsing”

  1. tja, dom på MS support skulle no rekomendera instalera om Direct samt video drivers.

    Sen om du nu har nå annat vaising sååå e ja clueless 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.