Syrrans dator

Undrar om Avast sökt igenom hela systemet än? Den höll tydligen fortfarande på kl 23:12 igårkväll. =) Snacka om lång tid! Men då blir den ordentligt genomsökt iaf, så är vi säkra på att det inte ligger nåt lurt där sen. Det skumma var ju att det låg virus på system-restore-partitionen. Jag har aldrig haft nån direkt tilltro till såna där paket-dator-tillverkare…

Flattr this!

En kommentar till “Syrrans dator”

  1. Haha! Lillsyrran fixar…
    När Avast var klar och hade deletat alla infekterade filer den hittade så tryckte jag tillbaka nätverkskabeln, och oj vad det tjöt om avast. Drog ur sladden… ingenting. Tillbaka med sladden; bombhots-tjut igen. Slutsatsen blev att det låg nåt på datorn som ville hämta något från internet. Typ.
    Då tog jag i med hårdhandskarna och gjorde en systemåterställning. Avinstallerade Norton, och installerade Avast som sökte igenom datorn igen. Avast deletade några till filer. Omstartade igen. In med kabeln igen: inget virus!!
    So far…
    Fast nu behöver jag hjälp med att installera alla program igen (inkl. ICQ, DC…) som faktiskt finns kvar i program-mappen. Allt annat (bilder, musik…) finns också kvar. Sa inte du att de skulle försvinna? Anyway, ring mig om du har tid att komma över och hjälpa… Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.