Fan, varför försvinner det inte? Glömde ju ta värktablett imorse… Det KAN ju vara för att jag har sovit för lite. Eller för mycket. Eller för att jag har haft för varmt i rummet, eller inte fasiken vet jag!

Nu är c-arbetet inlämnat. Plast är tydligen inte värdebeständigt. Det var ju nåt jag inte visste iaf. Trodde att plast gjorde så att saker höll längre. Men på 50 år hinner det tydligen hända nåt med det. Tanten i expen visste ju ingenting (folk över en viss ålder ifrågasätter tydligen inte instruktioner) när jag frågade VAD som händer med plast. Är det bara det att plasten går sönder, eller pajar den det den ligger mot också? Nån som vet?

Kom på hur billigt det blir att skriva ut bilder på färgskrivaren i skolan och laminera hemma. 5kr/A4. Skapligt billigare än att betala 4kr/fil på en fotoaffär. Får ju plats med ett par bilder på en A4… Ska nog åka hit och skriva ut alla bilder jag vill ha någon dag. Fast frågan är ju om man ska laminera, om nu plast är så farligt. Fast det skyddar ju mot fuktskador och annat…

Förresten har vi varit miljöcertifierade idag. Vi betalade nämligen själva för de 180 papperna som vi var tvugna att lämna till skolan (2 kopior på arbete på 60 sidor, plus 30 sidor bilagor). på så sätt måste det ju se ut som att SKOLAN inte gör av med några papper alls (miljövänligt och bra) till skillnad från alla dessa omiljövänliga ELEVER som envisas med att lämna in och få godkänt på sina uppgifter. Det lär ju vara så de redovisar iaf. Eftersom VI betalar går papperna inte på SKOLANS budget, och så kan de fortsätta vara miljöcertifierade. Usch, vad jag blir upprörd över det där varje gång jag tänker på det! Det är ju bara byråkratiskt fiffel! Inget att skryta med, direkt.