Jodå sis, jag trodde dina filer skulle försvinna! Att du inte brände ut dem, för att vara på säkra sidan? Jag fattar nog inte riktigt hur det där med systemåterställning funkar. Har du inte kvar installationsfilerna också, då? Isf är det ju bara att installera från dem!

Angående kranarna under handfatet ska jag kolla upp det! Tack för tipset! Kunde inte riktigt bestämma mig för om trycket var som det skulle i köket…

Utbildningen får vi gratis… Det är bara betygen som kostar, eftersom det är dem vi måste lämna in papper för att få! Man kan vrida och vända på det. Man kan ta ut en terminsavgift också, och kalla den för nåt annat, så gör inte det heller nåt. Men det protesterar kåren mot…

Tog en Ipren och sov ett par timmar nu på eftermiddagen. Nu mår jag bra! Har jag tur kommer inte värken i knoppen tillbaka. Ibland är det ju faktiskt så att man fortsätter ha ont för att man spänner sig pga det onda… Tvingade i mig en massa vatten också. Tror luften är ganska torr nft.