Om att inte kunna spela Zelda

HÀr satt jag i fredags kvÀll och var tjurig över att de kontroller till Wii jag hade hÀr inte dög för att spela Zelda. Jag hade ju massor av Zelda-tid framför mig och behövde rÀtt kontroller!

Game var inte öppet sÄ tidigt jag vaknar pÄ en lördag, sÄ jag var tvungen (Teh Horror) att arbeta medan jag vÀntade. FredagskvÀllen blev Sims-spel.

Nu hade jag kunnat spela… om det inte var för trĂ€ningsvĂ€rken. Varför stĂ„r det inte bland alla varningar om att man inte ska sitta för nĂ€ra tv’n och att man inte ska slĂ„ omkull blomvasar, Ă€ven att man mĂ„ste stretcha efter? Hur Wii-stretchar man?

Se till att sÀtta svÀrdet i baksidan innan den tjongar tillbaka pÄ en sÄ man tappar sina hjÀrtan

Det kom ju tusentals (eller ok, en och samma) skulltulas och mördade ihjĂ€l mig, sĂ„ jag viftade hej vilt med svĂ€rdet och skölden. Klart man blev lite trött…

Min vift-muskel pÄ höger överarm Àr ju helt ledsen! Det Àr vÀldigt synd om mig!

Gnööööl!

Fast annars sÄ mÄr jag rÀtt bra. Lite för trött, bara. För jag har bara sovit 6 timmar. Jag Àr tydligen inte kapabel att sova lÀngre. Sedan vaknar jag och anser att det Àr mitt pÄ dagen och att man mÄste skynda sig att göra allting. Eller vad nu min hjÀrna bestÀmt sig för.

Imorse tog det sĂ€kert en timme att komma ur sĂ€ngen, för jag lĂ„g och twittrade, lĂ€ste bloggar och tittade pĂ„ YouTube. Min telefon Ă€r som en morgontidning som inte behöver en hund för att hĂ€mtas… fast bĂ€ttre! PĂ„ söndagar ska det vara sĂ„.

Kikwi

Är det söndag nu? Jag har ju inte rĂ€ddat Hyrule Ă€nnu! Hur ska det gĂ„ för stackars försvunna Zelda? Är hon i magen pĂ„ ett monster? NĂ€e, hon hade ju trĂ€ffat massor av sĂ„na Kikwii-typer (eller vad de hette, jag trodde det var Kokiri först, men det var det inte. De ser ut som en korsning mellan Kokiri, hamster och pingvin. Kanske 75% pingvin. Eller kanske Kiwi, inte vet jag.).

Och alla mina sims-hÀstar har glömt vem de tycker om, eller sÄ minns de det, men jag kan inte se det. Hela spelet blir ju svÄrt dÄ! Om man har tvÄ hÀstar mÄste de gilla varann för att kunna fÄ ett föl. Annars kan man ta stoet till ridcentret och be en hingst göra sitt. DÄ klagar hon inte. Mongo.

Nepp. Mat?

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.