Här satt jag i fredags kväll och var tjurig över att de kontroller till Wii jag hade här inte dög för att spela Zelda. Jag hade ju massor av Zelda-tid framför mig och behövde rätt kontroller!

Game var inte öppet så tidigt jag vaknar på en lördag, så jag var tvungen (Teh Horror) att arbeta medan jag väntade. Fredagskvällen blev Sims-spel.

Nu hade jag kunnat spela… om det inte var för träningsvärken. Varför står det inte bland alla varningar om att man inte ska sitta för nära tv’n och att man inte ska slå omkull blomvasar, även att man måste stretcha efter? Hur Wii-stretchar man?

Se till att sätta svärdet i baksidan innan den tjongar tillbaka på en så man tappar sina hjärtan

Det kom ju tusentals (eller ok, en och samma) skulltulas och mördade ihjäl mig, så jag viftade hej vilt med svärdet och skölden. Klart man blev lite trött…

Min vift-muskel på höger överarm är ju helt ledsen! Det är väldigt synd om mig!

Gnööööl!

Fast annars så mår jag rätt bra. Lite för trött, bara. För jag har bara sovit 6 timmar. Jag är tydligen inte kapabel att sova längre. Sedan vaknar jag och anser att det är mitt på dagen och att man måste skynda sig att göra allting. Eller vad nu min hjärna bestämt sig för.

Imorse tog det säkert en timme att komma ur sängen, för jag låg och twittrade, läste bloggar och tittade på YouTube. Min telefon är som en morgontidning som inte behöver en hund för att hämtas… fast bättre! På söndagar ska det vara så.

Kikwi

Är det söndag nu? Jag har ju inte räddat Hyrule ännu! Hur ska det gå för stackars försvunna Zelda? Är hon i magen på ett monster? Näe, hon hade ju träffat massor av såna Kikwii-typer (eller vad de hette, jag trodde det var Kokiri först, men det var det inte. De ser ut som en korsning mellan Kokiri, hamster och pingvin. Kanske 75% pingvin. Eller kanske Kiwi, inte vet jag.).

Och alla mina sims-hästar har glömt vem de tycker om, eller så minns de det, men jag kan inte se det. Hela spelet blir ju svårt då! Om man har två hästar måste de gilla varann för att kunna få ett föl. Annars kan man ta stoet till ridcentret och be en hingst göra sitt. Då klagar hon inte. Mongo.

Nepp. Mat?