I helgen blir det Dreamhack! För hela slanten. Kan ju bli svårt att trixa med hemsidor där, kanske, eller så blir det precis vad jag känner för mitt i natten när andra sover. Jag hamnar alltid i otakt.

Jag har laddat med Zelda-spelande. Det kan jag ju inte spela där. Blir kanske lite CS eller dota om jag minns hur man får igång det. Om någon vet hur man skaffar en laglig kopia av det, säg till! Finns det på steam? Jag kanske borde ta med mina warcraft-skivor? Hjälper det? Man kanske kan köpa spel på Dreamhack? Oj, så många frågor!

En rolig grej är att Totalbiscuit kommer dit, för det har Per sagt! Han är ju grym! Den syniska britten, alltså… ja, och Per med. =)

imageJag har roat mig med att plåga mitt hår lite. Funderar på om jag ska bråka mer med det ikväll eller vänta tills imorrn. Kan ju bli enklare att göra det ikväll…

Så här till vänster ser ni mig vackert poserande i en fantastisk morgonrock av nåt fleeceaktigt material, och imagehär till höger undrar jag varför mitt huvud blev så fyrkantigt. Ja, den som det vet…

Ikväll har jag jobbat och pysslat med hår för mycket för att ha hunnit med något Zelda-spelande. Hur ska det gå för stackars Hyrule som verkar terroriserat av nån Orochimaru-aktig typ. Fast utan ormar och med kort hår, då. Japaner…