MTS2_Vampire_aninyosaloh_1161713_Im01

Mod The Sims Medieval

Det var väl klart att det skulle finnas ett speciellt forum för The Sims Medieval borta på Mod The Sims. Och det var väl klart att jag skulle hitta det. Nu kommer jag ju att LÄSA där! Stackars mig. Jag som bara skulle hämta lite söta frisyrer eller nåt till mina Sims 3-simmar.

Det var väl inte helt oväntat eftersom folk på den sajten alltid skapat mycket medeltids-material, vilket är väldigt användbart om man vill leka fantasy eller liknande med sina simmar…

Tänkte bara berätta det.

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

Kommentera