Mod The Sims Medieval

Det var vĂ€l klart att det skulle finnas ett speciellt forum för The Sims Medieval borta pĂ„ Mod The Sims. Och det var vĂ€l klart att jag skulle hitta det. Nu kommer jag ju att LÄSA dĂ€r! Stackars mig. Jag som bara skulle hĂ€mta lite söta frisyrer eller nĂ„t till mina Sims 3-simmar.

Det var vĂ€l inte helt ovĂ€ntat eftersom folk pĂ„ den sajten alltid skapat mycket medeltids-material, vilket Ă€r vĂ€ldigt anvĂ€ndbart om man vill leka fantasy eller liknande med sina simmar…

TÀnkte bara berÀtta det.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.