ViddeSåhär ser jag ut när jag fyller år. Oborstad och dan, nyss hemcyklad från jobbet. Mamma kommer snart på besök och det mesta i lägenheten är i ordning. Det är bara ett torn av kartonger i ett hörn, som jag tänkte försöka mota undan imorgon när jag är ledig eftersom jag arbetade i helgen.

Imorrn eftermiddag ska jag och Sanna fara runt och handla inför lördag när jag tänker ha en fest. För jag har fyllt 30, och nu har jag levt en massa månader efter det. Typ 12. Så jag har 2 år kvar tills jag är vuxen. Som Frodo. Fast folket på jobbet undrade om man får vara hob om man är så lång som jag är. Sen hörde jag att det går bra så länge man har håriga fötter… jag vet inte jag.

Imorrn ska jag hem till Mathias och Linda som har dildo-party. Hehe… Pojkvännen och hans sambo ska med. Trevligt! =)

Pappa vill att jag åker med honom i hans brumbrum-bil i helgen. Det finns en bild här (fast hemsidan är inte klar). Jag undrar hur det är tänkt att jag ska hinna med det?