Sur pÄ Swedbanks server

Jag blev lite arg pÄ Swedbanks server idag eftersom den envisades med att ligga nere.

I nulÀget kan man lÀsa pÄ deras hemsida att man kan begÀra kompensation om man drabbats ekonomiskt. Nej, det blev jag ju inte, men kÀnslomÀssigt och praktiskt. Duger inte det? Kanske inte. Jag kan förstÄ att de inte kan ge pengar till alla hej vilt. Men det var en rejÀl olÀgenhet tyckte jag, Àven om det nu bara var sko-inköp och medicin som inte blev av.

Information angÄende Swedbanks tekniska driftstörningar

Samtliga driftstörningar, förutom avseende internetbanken, Àr nu ÄtgÀrdade. Vi arbetar pÄ att lösa kvarvarande problem och Äterkommer med ny information sÄ snart som möjligt. Om du har drabbats ekonomiskt pÄ grund av detta kan du begÀra kompensation. Kontakta dÄ ditt nÀrmaste bankkontor sÄ hjÀlper vi dig. Vi beklagar Äter igen det intrÀffade.

Jag fĂ„r vĂ€l försöka klĂ€mma in inköpen imorgon pĂ„ nĂ„got sĂ€tt dĂ„…

(detta inlÀgg har uppdaterats och kompletterats frÄn att endast innehÄlla en lÀnk till FörjÀvligt.nu till ovanstÄende. Uppdateringen skedde runt 22:38)

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.