Igår blev jag arg på saker som inte fungerade hos swedbank, och de fick då en bild på min blogg med en ledsen gubbe på. Idag är jag tjurig på VL, så idag föräras de med liknande tilltag.

Idag blev jag utskälld för att jag inte hann skicka sms-biljetten innan bussen kom. Något stressad och försoven tänkte jag att det brukar ju gå bra om man går på bussen, skickar messet och visar upp. Då har man ju betalt. Busschauffören tyckte annorlunda och skällde på mig.

Jag hade kunnat förklara för honom varför jag betedde mig som jag gjorde, att det inte var något alternativ att stanna och skicka sms-biljett och således missa bussen, utan att jag prioriterat att faktiskt vara på busshållplatsen samtidigt som den senaste buss jag behöver åka med för att inte komma för sent till jobbet.

Men jag tyckte inte han hade förtjänat en sådan inblick i mitt liv och proklamerade bara ett glatt “hejdå!” och gick längre bak i bussen och satte mig i ilska. Men han skulle inte få nöjet att se mig arg. Det får alla andra på internet istället.

Mannen som körde bussen kan ha varit samma som mannen som skällde ut mig för att jag inte “gav tecken”. Han kanske har personliga problem.