Jag blev lite arg på Swedbanks server idag eftersom den envisades med att ligga nere.

I nuläget kan man läsa på deras hemsida att man kan begära kompensation om man drabbats ekonomiskt. Nej, det blev jag ju inte, men känslomässigt och praktiskt. Duger inte det? Kanske inte. Jag kan förstå att de inte kan ge pengar till alla hej vilt. Men det var en rejäl olägenhet tyckte jag, även om det nu bara var sko-inköp och medicin som inte blev av.

Information angående Swedbanks tekniska driftstörningar

Samtliga driftstörningar, förutom avseende internetbanken, är nu åtgärdade. Vi arbetar på att lösa kvarvarande problem och återkommer med ny information så snart som möjligt. Om du har drabbats ekonomiskt på grund av detta kan du begära kompensation. Kontakta då ditt närmaste bankkontor så hjälper vi dig. Vi beklagar åter igen det inträffade.

Jag får väl försöka klämma in inköpen imorgon på något sätt då…

(detta inlägg har uppdaterats och kompletterats från att endast innehålla en länk till Förjävligt.nu till ovanstående. Uppdateringen skedde runt 22:38)