Vi gjorde det! Igår köpte vi akvarium, stenar, växter och en prydnad. Och gödning för växterna och “water conditioner” som ger bakterier och “tar bort” clor. Den var tydligen bra till allt, men hur det funkar var tydligen hemligt hos tillverkaren. Jag var annars nyfiken på hur det försvann, om det typ var natrium i som skulle binda cloret så det blev salt av det eller något annat. Anyway så tvättade jag gruset så gott jag kunde, men det blev dimmigt ändå.

Imorse såg det dock bättre ut!

Visst blev det tjusigt? Jag valde de där ormbunkiga växterna, Yosh de där med stora blad och Idun de där slingriga till höger. De där rödbruna är låga växter så det blir nån form av undervegetation eller vad man ska säga.

Vi måste bara göra rent glaset. Glömde skaffa nåt för det. Och en termometer! Ganska basic, tycker man. 🙂