Instagram
Jag hade tänkt ut precis hur min morgon skulle vara.

Jag skulle gå upp, äta frukost och sedan jobba i boken till kaffet. Sedan skulle jag promenera ner på stan och gymma och ta bussen hem. Bra plan.

Men jag vaknade 04:30 på det där stressade sättet. Gick upp på toa och märkte att det är mens nu. Kokade menskopp och la mig till sist att försöka sova igen. Lyckades somna efter ett tag. Hade livliga drömmar om att jag tappade bort både biljetter, id-kort och batteriet till telefonen på Dreamhack.

Väcktes av sambon som försovit sig eller kollat fel i schemat eller hur det var. Kunde jag ta barnet till förskolan fastest det var hans dag? Ja… Kan, kan jag ju. Kunde inte tänka just då, utom att jag var trött som tusan och minsann inte tänkte gå upp före barnet, så jag sa att hon skulle komma sent. Väldigt sent.

Inga byxor dög. De var för korta, för långa eller gjorde illa snippan. Suck. Nu är hon där iaf och jag tänker äta en godisaktig bar till frukost och sedan gå 45 minuter här i skogen.