Instagram
En grej är att jag hanterar motgångar väldigt dåligt när jag mår såhär. Jag köpt boken som kuratorn sa att jag skulle jobba efter, tagit min promenad och ringt ett jobbigt samtal som jag bara inte mäktat med att klara av att ringa på kontorstid innan (jag har ju jobbat). Tydligen får man inte ens teckna en ny försäkring när ens gamla löpt ut. Så de fick sämsta möjliga betyg i undersökningen efteråt. Liksom jag ringer och vill bli kund och så går inte det? Va? Nu måste jag ägna mig åt att hantera den här besvikelsen (för jag ville verkligen ha den där försäkringen, det var skitdumt att tänka att jag inte behövde den). Vi har ju iaf pengar och hemförsäkring, så det kanske räcker om datorn skulle åka i golvet eller något annat som kan hända med en tingest man tar med sig hit och dit.