Ni vet sådana där drömmar, när man ska springa ifrån något, men kroppen orkar inte röra sig? Vet ni? Man måste springa, men det är helt omöjligt för att varenda muskel känns utmattad… 

Så känns min kropp idag. Jag har gått och lagt mig med ben som känts som om jag gått en mil två dagar i rad nu. Såvida inte Ica Maxi är en mil rakt igenom så har jag inte gått en mil. Men jag vet inte, för jag har inte haft smart-klockan på mig. För att jag har haft förkylningen från helvetet. 

Men jag har inte samvete att vara borta mer från jobbet nu. 

Idag är jag extra gnällig, för jag spenderade nästan fyra timmar med att misslyckas med att somna igår kväll. Fyra timmar! Det är ju en halv arbetsdag. Till ingen som helst nytta. Det gick inte att slappna av. 

Idag känner jag att jag inte fattar hur jag ska orka, men det brukar ju gå. 

Ja, idag är extra illa och jag ville egentligen bara dokumentera det.