Igår skulle vi åka till Frösåkers brygga eftersom Loopia firar 15 år, och vi var tillsagda att ha varma och oömma kläder på oss.

image

Men vilka skor är bäst? Jag tog stövlarna, men jag tror nästan de andra hade vart bättre. De är så tunga, dock

image

Man blir fluffig om man cyklar fort och det är småfuktigt ute...

image

Somliga var mer tidsenligt klädda om man så säger

image

Lekledare, eller vad man så säger

image

InternetLina mitt ute på landet

image

Vi vann pilbågsskyttet... Oj, vad pilarna gick högre än man trodde...

image

I eld och med tänger skapade vi...

image

En ljusstake! Fullt fungerande.

image

Den mörka stigen ledde oss till ett hus

image

Här kunde man ju tänka sig att uppehålla sig ett tag, om man så säger

image

Efter rundvandringen i huset lade jag undan telefonen och saknade den inte! Och det vill ju inte säga lite…

Vi fick laga mat och sedan fick vi äta den. Ljuvligt god var den! Anklevern var lite slemmig, och jag hann inte bestämma mig för om jag gillade den för eller trots det, för den tog slut… 🙂 Vaktel fylld med lever av något slag (har glömt) tog dock priset. Jag väntade mig torr och tråkig fågel och fick tokfel! Så saftig och smakrik…

Efterrätten innehöll både gräddig glass (ja, den var fantastisk) och hjortronsylt, så jag behöver väl inte säga vad jag tyckte om den. 😉

Jag tyckte i vanlig ordning att folk ville hem för tidigt, och sedan tyckte jag i vanlig ordning att hemgång lät som en bra idé när jag väl satt i en bil med erbjudande om skjuts hem till dörren… Sorry Per och Andreas, hoppas ni hade trevligt utan mig.

Idag var jag ändå bakis. Inte sådär så jag mådde illa eller hade huvudvärk, men så jag ändå inte fungerade. Jag som skulle städa och sånt.

Jag sorterade lite på hatthyllan i alla fall.

Yosh åkte och köpte byxor och skinka medan jag och Idun kollade på doktor who och stickade.

Sedan blev det skinkmacka.

image

Nu är helgen slut!